Ons projectOns doel

 Jou te helpen een gezonde kijk op de organisatie van Jehovah’s Getuigen te krijgen en je succesvol los te maken van deze groep. Informatie delen met elkaar en met anderen, om zo meer aandacht te krijgen voor de problemen die ex Getuigen ondervinden. Je kan bij ons ook terecht voor coaching en 1:1 gesprekken. Zie hiervoor het aanbod op ilonaschomper.nl. 

Onze motivatie

 Eens waren wij zelf Jehovah’s Getuigen. Wij weten uit ervaring wat er allemaal op je pad kan komen als je besluit de organisatie te verlaten. Je hoeft dit niet allemaal alleen te doen, wij zijn er om je te helpen. Met onze ervaring en betrokkenheid staan we open om met jou het gesprek aan te gaan. We helpen je met praktische zaken, open gesprekken en een luisterend oor. 

Ons verhaal

 Zoals alle grote dingen zijn ook wij klein begonnen. Het begon allemaal met een paar vrienden met mooie ideeën en een gezamenlijk verleden. We vonden steun bij elkaar door onze ervaringen met elkaar te delen. Wat hebben we allemaal veel meegemaakt en veel mogen ontdekken. Naast de verdrietige verhalen deelden we ook onze successen en nieuwe ervaringen. Het horen van elkaars verhalen bleek een feest van herkenning te zijn en een basis voor oprechte en diepe vriendschappen. Deze verhalen wilden wij graag delen met degenen die een vergelijkbare worsteling hebben doorgemaakt of nog doormaken. Zo is het idee voor dit platform ontstaan. Naast het delen van ervaringen bieden wij ook praktische hulp bij het verlaten van de organisatie en coaching trajecten aan. 
Heb je hier interesse in? Stuur even een berichtje via het contactformulier.